Каталог
Корзина пуста
Корзина пуста
Оформить
0
Shopping Cart

Kinect Star Wars Xbox 360

Платформа: Microsoft Xbox 360
Разработчик: Terminal Reality
Издатель: LucasArts
Жанр: Экшен, для Kinect
Язык: Английский
Количество игроков: 1-2
Возраст: +12
Дата выхода: 04.03.2012 г.

 

Наличие: Отсутствует
0грн

Kinect Star Wars Xbox 360

Kinect Star Wars Xbox 360 - подія ія гри розгортатимуться між Star Wars: Episode One - The Phantom Menace і Star Wars: Episode Three - Revenge of the Sith.

Kinect Star Wars дозволить вам зануритися в гру, натхненні усіма шістьма фільмами "Зоряні війни". Ніякі контролери не завадять вам вивільнити свого внутрішнього джедая.Kinect Star Wars - це перша гра для всіх фанатів "Зоряних воєн".

Гравці зможуть втілити в життя всі свої джедайського фантазії - навчитися володіти світловим мечем і використовувати своє тіло, щоб контролювати Силу. І для цього вам не будуть потрібні контролери. Будь-хто може приєднатися до гри і взяти під свій контроль Ранкор, за допомогою якого можна поїдати імперських штурмовиків! Також гравці зможуть управляти подом або Спідербайком, пілотувати культові космічні кораблі і навіть станцювати для Джабби Хатта.

Особливості гри Kinect Star Wars Xbox 360:

Візьміть участь в захоплюючих поєдинках на світових мечах і використовуйте Силу, щоб перемогти своїх ворогів. У вас буде безліч унікальних способів розправитися з противниками.

Пілотуйте культові космічні кораблі і Спідербайкі.

Подорожуйте по Галактиці, щоб стати кращим пілотом Пода - беріть участь в захоплюючих перегонах на восьми різних планетах.

Ви зможете стати Ранкор і сіяти хаос! У грі будуть доступні чотири види Ранкор на різних планетах.

Станцюйте для Джабби Хатта та інших культових персонажів "Зоряних воєн".

Якщо Ви хочете побачити повний перелік наявних у нас найновіших ліцензійних екшен і шутер ігор на microsoft xbox 360 кращих action shooter жанрів і серій від розробників які випустили найактуальніші, сучасні відеоігри або купити гри для Xbox 360, натисніть на лінк! Бажаємо, Вам, отримати насолоду від приємними товарами в нашому інтернет-магазині.