Каталог
Корзина пуста
Корзина пуста
Оформить
0
Shopping Cart

Cabelas African Safari Xbox 360

Платформа: Microsoft Xbox 360
Разработчик: Cauldron
Издатель: Activision
Жанр: Экшен, Симулятор Охоты
Язык: Английский
Количество игроков: 1
Возраст: +12
Дата выхода: 21.11.2006 г.

 

Артикул: 3195
Наличие: Отсутствует
984грн

Cabelas African Safari Xbox 360

Cabelas African Safari Xbox 360 - чергова xbox 360 гра симулятор полювання серії Cabela's, дії якої розгортається в пустелях і саванах Африки.

Основним відрізняємо Cabelas African Safari Xbox 360 від інших мисливських ігор є екзотичні види тварин, що мешкають в тій місцевості.

Полювання Сафарі - основний режим гри в цьому симуляторі полювання. Тут, після консультації з гідом, гравець відправляється на полювання, повну небезпек. Ви самі можете вибрати місцевість полювання, вид тварини, на якого будете полювати, зброю і необхідне спорядження. Після виконання завдань безкоштовної гри про полювання African Safari, будуть відкриватися нові місії.

Особливості гри Cabelas African Safari Xbox 360:

Екзотичні тварини Африки;

5 режимів проходження;

Близько 50 локацій для полювання;

Більше 40 видів тварин і птахів;

Різноманітність зброї.

Якщо Ви хочете побачити повний перелік наявних у нас найновіших ліцензійних екшен і шутер ігор на microsoft xbox 360 кращих симуляторів полювання як Cabelas African Safari від розробників які випустили найактуальніші, сучасні відеоігри або купити гри для Xbox 360, натисніть на лінк! Бажаємо, Вам, отримати насолоду від приємними товарами в нашому інтернет-магазині.