Каталог
Корзина пуста
Корзина пуста
Оформить
0
Shopping Cart

Брелок Assassins Creed Abstergo Symbol

Серия: Assassins Creed
Упаковка: в кулёчке на картоне
Возраст: +6
Размеры: 4 см
Материал: металл

 

Артикул: 7356
Наличие: Отсутствует
261грн

Брелок Assassins Creed Abstergo Symbol

Брелок Assassins Creed Abstergo Symbol - втілює в собі впізнаваний з першого погляду символ ассасинов.

Новий металевий брелок кулон із серії Assassins Creed для справжніх колекціонерів ігровий атрибутики можна купити дешево в Україні і в Києві оформивши замовлення на сайті.

Знаменитий стелс-екшен дозволив гравцям помандрувати у часі і просторі: разом з Альтаиром ви боролися проти тамплієрів і лідера ассасинов в епоху хрестових походів, відвідали Італію часів епохи Відродження в супроводі Еціо, боролися проти загарбників, вставши на захист власного народу, в образі Коннора Кенуея .

Стильний металевий брелок - відмінна можливість заново пережити пригоди героїв трьох ігор серії «Assassin's Creed», а також підготуватися до виходу четвертої частини - «Black Flag» - і абсолютно новому протагоністу Едварду Кенуею.

Лаконічний брелок symbol Abstergo assassins creed послужить відмінним придбанням в колекцію речей по світу Assassin's Creed.

Якщо Ви хочете побачити повний перелік наявних у нас колекційних рухомих фігурок, ліцензійних статуеток, дивовижних іграшок для дітей і дорослих, а також відомих героїв і персонажів з відеоігор таких, як серія Assassins створених з якісних матеріалів високої деталізації або купити Фігурки Статуетки Іграшки, натисніть на посилання! Бажаємо, Вам, отримати насолоду від приємними товарами в нашому інтернет-магазині.

Похожие товары