Каталог
Корзина пуста
Корзина пуста
Оформить
0
Shopping Cart

Battlezone ps4 VR

Платформа: Sony PlayStation 4
Разработчик: Rebellion
Издатель: SONY
Жанр: Танки
Язык: Русский
Количество игроков: 1
Возраст: +6
Дата выхода: 13.10.2016 г.

 

Артикул: 3992
Наличие: В наличии
588грн
Количество:
Нашли дешевле?

Battlezone ps4 VR

Battle zone ps4 VR - аркадні баталії на танках з яскравими пиксельними вибухами, ексклюзивно для PlayStation VR. Інша гра ps4

Пориньте в новий світ віртуальної реальності з іграми ексклюзивно для PlayStation VR.

Відчуйте всю міць PlayStation VR і перенесений в кабіну пілота одного з найнебезпечніших транспортних засобів на планеті - танк «Кобра» (Cobra).

Шутер Танки в віртуальної реальності 1980 роки від Atari отримує своєчасну перезавантаження для PS4 VR.

Приєднуйтеся до бій на найпотужнішому танку під все2й галактиці і врятуйте людство, поневоленим божевільної корпорацією «Ротберг» (Rotberg Corporation).

Винищуйте ворогів на безлічі ретро-футуристичних рівнів, поєднуючи стрілянину в аркадном стилі і рішення тактичних завдань. Познайомтеся ближче з PlayStation VR, подорожуючи по приголомшливим науково-фантастичним ландшафтам, прориваючись все ближче до блискучому промислового комплексу корпорації «Ротберг».

Елегантна сучасна версія сприйняття віртуальної реальності від Atari в Battlezone запрошує вас повернутися до чарівної естетиці класичних аркадних шутерів з неймовірним зануренням на PlayStation VR.

PlayStation VR - нова система віртуальної реальності для PlayStation 4, яка дозволяє виявитися в центрі подій і побачити своїми очима неповторні нові світи.

Особливості Battlezone ps4 VR:
Бій з кабіни пілота. Завдяки системі PlayStation VR і унікальному відчуття занурення в ігровий світ ви зможете стежити за всіма тактичними маневрами, швидко оглядати поле бою і небо, оцінювати загрози і діяти у відповідності з бойової ситуацією. Слідкуйте за всім, що відбувається поблизу, плануйте ваші наступні кроки, і тоді успіх вам забезпечений.

Необмежений мультиплеер. Пориньте в хаос боїв на неонової Землі далекого майбутнього і знищуйте танки, турелі, дрони і механічні рої в боротьбі за виживання планети. Жодна сутичка не буде схожою на іншу через процедурно-генеруються карт і випадкових завдань, так що кожна війна пройде по абсолютно новим сценарієм.

Значний арсенал зброї, кожне з яких має кілька модифікацій. А коли стане зовсім спекотно, скористайтеся одним зі спеціальних поліпшень, щоб зрівняти шанси.

Потрібно: PlayStation VR

Похожие товары
Battlefield Hardline ps4
Игры
756грн
Grand Theft Auto 5 ps4
Игры
1092грн
Zombie Army Trilogy ps4
Игры
1218грн