Каталог
Корзина пуста
Корзина пуста
Оформить
0
Shopping Cart

Battleborn ps4

Платформа: Sony PlayStation 4
Разработчик: Gearbox Software
Издатель: 2K Games
Жанр: Шутер от первого лица
Язык: Русские субтитры
Количество игроков: 1, Есть Мультиплеер
Возраст: +12
Дата выхода: 6 мая 2016 г.

 

Артикул: 2182
Наличие: Отсутствует
830грн

Battleborn ps4

Battleb orn ps4 - шутер від першої особи від Gearbox. Інша гра ps4

Battleborn - нова гра студії Gearbox Software, яка створила знамениту серію Borderlands. Це по-справжньому динамічний і барвистий шутер з видом від першої особи для PS4, насичений елементами RPG і зовні нагадує «ожилий комікс».

Дія Battleborn розгорнеться в далекому майбутньому, де єдиною надією для гине Всесвіту, в якій залишилася всього одна зірка, стає нове покоління воїнів. Щоб уберегти світ, вони повинні забути про чвари і об'єднатися перед лицем неминучої загрози.

Пройти сюжетну кампанію можна не тільки поодинці, але і справжньою командою, що складається з ваших друзів. Цінителям мультиплеєра гра запропонує кілька надзвичайно цікавих змагальних режимів.

Для безбашенних гравців усіх мастей - шутер від пе рвого особи нового покоління від творців Borderlands!

Банда безбашенних героїв прагне захистити останню зірку у Всесвіті від таємничих злих сил в новому вибуховому шутере від творців Borderlands. Щоб врятувати єдиний збережений мир, вам належить вести в бій всіляких персонажів і використовувати найрізноманітніше зброю. Ви можете бути ким завгодно - від людини-яструба і вампіра-самурая до велетня з величезним кулеметом. Рубайте і коліті, біжіть і палите, рвіть і мечите, знищуючи ворогів направо і наліво. Зберіть власну команду! Знайдіть свого героя і вирушайте на поле битви в поодинці або разом з друзями. Боріться пліч-о-пліч, виконуючи захоплюючі сюжетні завдання, або в чесному поєдинку з'ясуйте, хто крутіше, в одному з кришесносних мережевих режимів!

Особливості гри Battleborn:
В основі сюжету Battleborn лежить історія, вивчати яку можна як поодинці, так і в компанії друзів (і неважливо, по мережі або за одним екраном). Сюжетна кампанія Battleborn дуже гнучка: ви самі вибираєте, на яку місію відправитися в першу чергу, щоб отримати від гри максимум задоволення. Крім того, така модульна система дозволяє заново виконувати раніше пройдені місії, щоб отримати більш цінну здобич.

На ваш вибір - 25 абсолютно не схожих один на одного персонажів, і кожен з них має особливі вміннями і володіє власним унікальним зброєю. А що відповідає за прискорене поліпшення навичок Спіральна система Battleborn дозволяє підвищувати рівень героїв від 1 до 10 в перебігу однієї сюжетної місії або мультиплеерного матчу - з нею ви зможете не втрачаючи часу випробувати кожного персонажа!

До 10 гравців разом можуть брати участь в онлайн-битвах, представлених трьома різноманітними режимами.

«Вторгнення» - команди героїв захищають свою базу від набігу помічників, контрольованих штучним інтелектом. Гравці і їх власні помічники, в свою чергу, намагаються знищити базу противника.

«Знищення» - команди героїв вступають в стрімку сутичку, для перемоги в якій кожної зі сторін необхідно захоплювати і утримувати цілі на карті.

«Переплавка» - команди героїв ведуть своїх помічників на смерть до центру карти. Кожен помічник, кинутий в піч для переробки вторсировини, приносить очки. Перемагає команда, яка набрала найбільшу кількість очок.

Похожие товары
Battlefield Hardline ps4
Игры
747грн
Call of Duty Advanced Warfare ps4
Игры
913грн
Grand Theft Auto 5 ps4
Игры
1079грн